Partnereim

Partnereim

Velük szeretek együtt dolgozni

Gratulálok közelgő házasságkötésetekhez, amellyel életetek egy új szakaszába lép! Mezősi Judit Blanka vagyok, a BrideBox megálmodója és megalapítója. Munkám során már számos esküvő megszervezésében, dekorálásában működtem közre. A 2018-as év elhozta számomra a lehetőséget, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsak esküvői dekorációtok megtervezésében és kivitelezésében. Mi, a BrideBox-nál, azért dolgozunk, hogy a Nagy Nap számotokra felejthetetlen legyen. Csapatunk elkötelezett híve a precíz és igényes szervező munkának, ezért, ha megtiszteltek minket bizalmatokkal, ott leszünk veletek a kezdetektől a boldogító igen kimondásáig. Célunk, hogy együtt valósítsuk meg az álomesküvőtöket, legyen az akár szűkkörű, családias hangulatú esküvő vagy egy nagyszabású, világraszóló nap. Számíthattok ránk hagyományos, vintage-stílusú és tematikus esküvők megtervezésében, kivitelezésében. Továbbá vállaljuk eljegyzési partyk, ezüst-, arany- és gyémántlakodalmak, illetve házastársi eskü-megújító, szülinapi, névnapi, babaváró és céges rendezvények dekorálását is. Keressetek minket bátran! Várjuk jelentkezéseteket, Mezősi Judit Blanka és a BrideBox csapata

Szia! Nia vagyok,
a te spontán és életvidám esküvői fotósod, aki előtt semmi sem marad rejtve a nagy napon! az egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan elvégeztem az OKJ fotográfus képzést is. 2020-tól főállásban fotóztam rúdsportolókat és légtornászokat, majd egy évvel később már mennyasszonyokat és vőlegényeket is.
Ma pedig szinte minden hétvégén esküvőn vagyok fotósként.

Szertartásvezetőként az elcsépelt, hivatalos frázisok helyett személyessé és egyedivé varázsolom a ceremónia hangulatát és mondanivalóját, ahogyan Ti megálmodjátok romantikus, érzelmekkel teli vagy akár vicces formában!
Mondjátok igent velem @Hajnalcsillag